Conversion.

Conversion of a former manufacturing workshop to a family apartment by studio Septembre.

I like how they used multifunctional cabinets along the long wall. The whole area is open, spacious and unhampered from useless horizontally or vertically segmentation. One wall of the living room is glassed and add visual depth and rooms behind this are naturally bright. I like how this space keep the multi functionality and simplicity and individual sections of this apartment logically follow. Here I'd like to live :)

// 

Přestavbu bývalé výrobní dílny na rodinný apartmán má na svědomí studio Septembre.

Celý prostor tak působí nezatíženě a otevřeně. Jedna stěna obývacího pokoje je navíc prosklená což samotnému pokoji dodává opticky větší hloubku a pokoje za ním jsou přirozeně prosvětleny. Líbí se mi jednoduchost celého prostoru. Není zbytečně rozčleněný ani horizontálně ani vertikálně, přesto je mutifuknční a jednotlivé sekce bytu na sebe logicky navazují. Tady by se mi líbilo žít :) 

Spotted on iGnant, Photos via Septembre and iGnant

Bara Perglova

London, United Kingdom