New project by Tamizo architects. Why I don't like it.

New project by Tamizo architects. Why I don't like it. baraperglova.com/blog

Project by studio Tamizo architects is an interior design of the 64 square meters loft. I am sure they used only high quality materials also craftsmanship was done very well and at first sight I was thinking "yes! another one beautiful black & white interior project. I would love to write about it!", but after this I was thinking a looking and what I really do not like is disposition of this space and solutions of some parts. 

Dining table - why exactly like this?! It looks like one half of conference room with one chair for chairman on the other side. Really you can imagine how family dinner looks here? And thank to this bad idea, they actually break the rest of the living space. How about television in the living room. I suppose that someone is looking at it. But the way to look at it is either very uncomfortable or you look at it from about 7-meters. And no - not quite so large that this is needed.

This place is beautiful, but completely lacks the function and a clever solution.

// 

Projekt studia Tamizo architects je design interiéru loftu o rozloze 64 čtverečních metrů. Jsem si jistá, že architekti použili jen vysoce kvalitní materiály a stejně tak byla mistrně odvedená řemeslná práce. Na první pohled jsem si řekla "Jo! Další krásný černo-bílý interiérový projekt, o kterém chci rozhodně napsat!" , ale potom jsem přemýšlela, dívala se a zkoumala a fakt, ale fakt se mi nelíbí ta dispozice a řešení některých částí.

Jídelní stůl - proč právě takhle?!  Vypadá to jako polovina konferenční místnosti s jednou židlí pro předsedu, který bude sedět na druhé straně. Opravdu si umíte představit jak tady probíhá rodinná večeře? A díky tomuhle špatnému nápadu se jim podařilo rozbít vlastně úplně celý zbytek obytného prostoru. Co třeba takhle televize. Předpokládám, že když už ji mají, že se na ní asi dívají. Ale způsoby jak se na ní dívat jsou buď velmi nepohodlné nebo se na ní můžete dívat ze zhruba 7mi metrů. A ne - opravdu není až tak velká aby to bylo potřeba. 

Tenhle prostor je nádherný, ale naprosto postrádá funkční a chytré řešení. 

All photos by Mateusz Kuo Stolarski via Tamizo
 

Bara Perglova

London, United Kingdom